Un mapa en el qual la ciutadania està fent un cens de les coses que hi ha  en el barri del Poblenou de Barcelona: institucions, entitats, comerços, edificis històrics, plantes, temperatures, etc. Amb l’objectiu de sobreposar informació vinculada al territori i classificada segons autor, font i temàtica.

Propostes_ParticipacióPer dur a terme el kilòmetre quadrat de la ciutadania hem mapejat l’ecologia comunicativa del barri. Ens hem reunit amb mestres i professors de diverses escoles i instituts, representants d’organismes, organitzacions, entitats i altres persones que viuen i/o treballen en el barri.
Amb ells hem dissenyat diverses propostes educatives, periodístiques, de recerca científica i de gestió ciutadana per convidar la ciutadania a participar en el projecte.
Cada institució participant ha anat creant els continguts dels seus projectes, en escenaris públics recollits en la plataforma de CitizenSqKm.

Vols participar? Registra’t al Km2 del Poblenou

En el kilòmetre quadrat que l’envolta, un infant pot aprendre el que li cal per ser feliç. Per ser feliç, un adult ha de poder incidir i canviar el kilòmetre quadrat que l’envolta.

 

Llicència de Creative Commons
Els continguts publicats a CitzenSqKm estan subjectes a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 Espanya de Creative Commons