Primera reunió de treball de CitizenSqKm

La primera reunió de treball de CitizenSqKm al Poblenou es farà el dia 14 de juliol, de 7 a 9 de la tarda, al Casal del Barri (Rambla del Poblenou, 49)

Des de fa setmanes hem anat visitant escoles, instituts, institucions i entitats locals per explicar-vos el projecte i veure si us podia semblar interessant, útil, apropiat, i com el voldríeu utilitzar.  El resultat de les converses són les diverses maneres de participar que us proposem:

Botanic CitizenSqKm Col.locació de Codis QR per identificar i geolocalitzar espècies botàniques del barri i plantejar-nos, per exemple, si les plantes del barri són representatives de l’ecosistema mediterrani.
Patrimoni CitizenSqKm Creació d’itineraris per geolocalitzar elements del patrimoni del barri. Començant per treballar conjuntament amb l’Arxiu Històric del Poblenou, perquè els estudiants formin equips i geolocalitzin i complementin ‘ les imatges ja digitalitzades de l’Arxiu.
Smart CitizenSqKm Per col.locar Smart Citizen Kits en diversos punts del barri i recollir dades per poder crear una estació meteorològica, i recollir índexs de contaminació de l’aire, de contaminació acústica, d’humitat de l’aire, etc.
#estàpassant CitizenSqKm Per geolocalitzar temes d’interès, possibilitats de millora, causes col.lectives, i treballar en equips amb la Revista del Poblenou.
Camins de CitizenSqKm Fomentar l’autonomia dels escolars anant sols a l’escola i afavorir noves formes de relació amb la comunitat, entre els botiguers i les famílies del barri. Identificar i conèixer els espais amics (comerços, institucions, patis oberts,…)
Si ets una escola i institut, organisme, organització, entitat o persona del barri i vols participar en el projecte, escriu-nos a: citizensqkm@gmail.com

Com sabeu  CitizenSqKm és una iniciativa de recerca i d’acció tecnològica, educativa, periodística, comercial i de participació ciutadana per a comunitats compromeses, i la primera experiència pilot la realitzarem a Barcelona, al barri del Poblenou.

[google-translator]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>